Duran Duran

Duran Duran

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

Talk-Talk


Οι "Talk-Talk"αποτελούνταν απο τούς (Mark Hollis, γεν. 1955 στο Τότεναμ, Αγγλία), Performer (Lee Harris), Drums (Paul Webb), μπάσο (Simon Brenner).

Oι "Talk Talk" γνωστό συγκρότημα χαμηλών τόνων αλλα με πολλη πετυχημένη παρουσία στην (Britpop) του 1980 (σημ.:Βρεττανική ποπ σκηνή)
Οι "Talk Talk" ιδρύθηκαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980 όταν ο "Paul Webb και Lee Harris" οι οποιοι έκαναν κάποια (demo) στο στούντιο, με παραγωγο τον "Ed Hollis",πρότειναν και οι δύο οτι θα πρέπει ο μικρότερος αδερφός, "Mark Hollis" να δοκιμάσει το χέρι του στη συγγραφή τραγουδιών και οι τρεις μαζί αμέσως αποφάσισαν οτι θα πρέπει οι ιδιοινα γράφουν και την μουσική.Με τον ερχομό του keyboardist, "Simon Brenner",άρχισαν να ψάχνουν για το όνομα του (Group) και αποφάσισαν στην ονομασία "Talk Talk". Μεχρι τότε το συγκρότημα δεν είχε κιθαρίστα, μια σκόπιμη παράλειψη απο τους "Τalk Talk",όπου τελικά κατάφεραν να υπογραψουν συμβόλαιο με την (EMI).Το 1982, κυκλοφορουν το "Mirror Man"όπου και κάνει το ντεμπούτο τους,και μετα το γκρουπ εκτινάσεται με την επιτυχίες όπως το "It's My Life" και
το "Such A Shame", το 1984, το 1991 το γκρουπ αποφασίζει να διαλυθεί.
Δισκογραφικά ξεχωρίζουν τα εξής: Laughing Stock,Spirit of Eden.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεχόμαστε μόνο καλές κριτικές (Χε χε)

Duran Duran

Duran Duran