Duran Duran

Duran Duran

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

Παλιές Τηλεοπτικές Ξένες Σειρές "Hawai 5-0"


To "Hawaii Five-O" ήταν μια αμερικανική τηλεοπτική σειρά με πρωταγωνιστή το αστέρι της TV "Jack Lord" ως επικεφαλή ντετέκτιβ στην αστυνομία της (Hawai). Η σειρά διήρκεσε για 12 χρόνια, από το 1968 έως το 1980, με αποτέλεσμα να είναι μεγαλυτερη αστυνομική σειρά στην αμερικανική τηλεοπτική ιστορία. Η δωδέκατη σεζόν ήταν επονομασμένη ως "McGarrett".


Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

Video Clip (UB40-Red Red Wine,1983)




UB40 (To πολυφυλετικό Group)


Το όνομά τους το συγκρότημα το πήρε απο το έντυπο που σύμπληρώνουν οι άνεργοι στα γραφεία ευρέσεως εργασίας,(UB40).Το "pop-reggae" group (UB40) οπου με την διημιουργία τους το 1978, και την πολυφυλετική σύνθεση που είχε το συγκρότημα,εδραίωθηκε με την πολιτική χροιά που είχαν οι στίχοι του,και την αξιοπιστία που επιδεικνυαν σε πολιτικά θέματα.Δυσαρεστημένη η νεολαία με τα πολιτικά δρώμενα της εποχής,το γκρούπ πήρε ώθηση από τους οπαδούς του.Οι αδελφοί Robin (κιθάρα) και Ali Campbell (κιθάρα, και ερμηνεία) αποτέλεσαν το επίκεντρο των (UB40), που περιλαμβάνoυν επίσης τον μπασίστα (Earl Falconer,Mickey Virtue,Brian Travers,ντράμερ Jim Brown, percussionist Norman Hassan, και toaster "Terence Astro Wilson". Το συγκρότημα αγόρασε τα μουσικά οργανά του μέτα απο την αποζημίωση που είχε λάβει ο "Ali Campbell" ,μετά από μια φασαρια σε μπαρ που είχε γίνει, έστω αν και ορισμένα από τα μέλη ηξέραν πώς να τα χρησιμοποιήσουν. Προς το τέλος του έτους (1980), το γκρούπ κλήθηκε να περιοδευσει με τους "Pretenders".Το single τους "Food For Thought" εφτάσε στο UK Top Ten το 1980,και έτσι αρχίζει μια μακρά περίοδος επιτυχιών και εμφανίσεων.
Δισκογραφικά ξεχωρίζουν τα ακόλουθα: Labour of Love Rat in the Kitchen UB40 Anansi Who You Fighting For?Geffery Morgan Signing Off.

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

Παλιές Τηλεοπτικές Ξένες Σειρές "Hill Street Blues"


To "Hill Street Blues" ήταν μια δράματική αστυνομική σειρά που πρωτοπροβλήθηκε απο το τηλεοπτικό αμερικάνικο κανάλι (NBC) το 1981,και αποτελούνταν από (146 επεισόδια) μέχρι το 1987.Το "story" της σειράς εκτηλείσονταν σε ένα αστυνομικό τμημα στην Νέα Υόρκη,και μάλιστα σε ένα κεντρικό αστυνομικό τμήμα,όπου η σειρά αποδίδει με ρεαλιστικό τρόπο την καθημερίνοτητα των αστυνομικών και των εργαζομένων σε αυτό.
Η σειρά πρωτοπροβλήθηκε στην Ελλάδα γύρω στα (1983) με την ονομασία (Αστυνομικό Τμήμα Χιλ Στριτ) απο το κρατικό τότε κανάλι,και μας κράτησε συντροφιά για αρκετά χρόνια.


Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

Ultravox "Vienna" Video Clip.



The "Ultravox" -Vienna ,Lyrics

We walked in the cold air -
Freezing breath on the window pain
Lying waiting

A man in the dark in the picture frame
So mystic and soulful.
A voice reaching out and a piercing cry

It stays with you until
The feeling is gone
only you and I
This means nothing to me

This means nothing to me

Oh Vienna -

The music is weaving -
Haunting notes pizzicato strings

The rhythm is calling
Alone in the night as the daylight brings a cold empty silence
The warmth of your hand and a cold grey sky

It fades to the distance.

The image is gone
only you and I
This means nothing to me

This means nothing to me

Oh Vienna -

This means nothing to me

This means nothing to me

Oh Vienna.

The "Ultravox"


Oι "Ultravox" ήταν ένας από τους κύριους εκπροσώπους της βρετανικής ηλεκτρονικής ποπ μουσικής στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Το γκρούπ σχετίζονταν με το "Νew Romantic" ρευμα της εποχής,με επιρροές απο πανκ,glam rock,pamb,και ροκ επιρροές,και προς το τέλος σε "synthpop".Oι "Ultravox" είχαν δύο μεγάλες περιόδους (από το 1973 έως το 1979, και 1980 έως 1986) στην πρώτη περίοδο (Perfomer) ήταν ο "John Foxx"και μπορεί να θεωρηθεί η πιο
επιτυχημένη καθώς ο προσανατολίσμός του ήταν προς την ηλεκτρονική και πειραματική μουσική αλλά και στην αλλαγή του στυλ σε (glam, punk, βιομηχανική, synthpop, art), μέχρι το 1979, όπου αποφάσισε να αλλάξει και να γίνει "synthpop music",και στη δεύτερη περίοδο, ήταν (Perfomer) ο "Midge Ure", ο οποίος προσανατολίζονται, μαζί με τον Βilly Currie, να κάνουν το συγκρότημα πιο ποπ και ηλεκτρονικό,αυτή τους η απόφαση έφερε στο συγκρότημα μεγάλη εμπορική επιτυχίαμε μέχρι το 1988, οπότε και το γκρουπ αποφάσισε να διαλύθεί.

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

Foreigner - Waiting for a girl like you (Video Clip)



Foreigner - Waiting for a girl like you Lyrics

So long, Ive been looking too hard, Ive been waiting too long
Sometimes I dont know what I will find, I only know its a matter of time
When you love someone, when you love someone

It feels so right, so warm and true, I need to know if you feel it too

Maybe Im wrong, wont you tell me if Im coming on too strong
This heart of mine has been hurt before, this time I wanna be sure

Ive been waiting for a girl like you to come into my life
Ive been waiting for a girl like you, your loving will survive
Ive been waiting for someone new to make me feel alive
Yeah, waiting for a girl like you to come into my life

Youre so good, when we make love its understood
Its more than a touch or a word can say
Only in dreams could it be this way
When you love someone, yeah, really love someone

Now I know its right, from the moment I wake up till deep in the night
Theres nowhere on earth that Id rather be than holding you tenderly

Ive been waiting for a girl like you to come into my life
Ive been waiting for a girl like you, your loving will survive
Ive been waiting for someone new to make me feel alive
Yeah, waiting for a girl like you to come into my life

Ive been waiting, waiting for you, ooh, Ive been waiting
Ive been waiting
(Ive been waiting for a girl like you, Ive been waiting)
Wont you come into my life?

The Foreigner


Oί "Foreigner"είναι ένα ροκ συγκρότημα που σχηματίστηκε στην πόλη της Νέας Υόρκης το 1976 από βετεράνους μουσικούς όπως ο (Mick Jones) και τους "King Crimson"και "Ian
McDonald", και μαζί με τον τότε άγνωστο τραγουδιστή "Lou Gramm".Άξιζει να σημειωθεί οτι οι "Foreigner" έχουν πουλήσει πάνω από 50 εκατομμύρια άλμπουμ σε όλο τον κόσμο. Το συγκρότημα ήταν υπό την ηγεσία του βρετανού rocker "Mick Jones" ο οποίος στις αρχές του 1976 συναντήθηκε με το πρώην μέλος των King Crimson "Ian McDonald" στην Νέα Υόρκη και σχηματίζονται μαζί με τον Lou Gramm, Dennis Elliott, Αl Greenwood, Ed Gagliardi οι
"Foreigner".
Το ντεμπούτο τους το κάνουν με το άλμπουμ του group που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 1977 και πούλησε πάνω από 4 εκ. αντίτυπα στις Ηνωμένες Πολιτείες,και τους εξασφάλισε τη διαμονή τους στο Top 20 για ένα χρόνο.Το "Feels Like the First Time", "Cold as Ice"," Long Long Way from Home "ήταν κάποια τραγούδια απο το άλμπουμ τους. Το δεύτερο άλμπουμ, "Double Vision" κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 1978, και ξεπέρασε τις πωλήσεις του πρώτου τους άλμπουμ με 5 εκ.Το 1979 ο leader του γκρούπ μπασίστας "Ed Gagliardi" αντικαταστάθηκε από τον άγγλο "Rick Wills".Το επόμενο άλμπουμ των "Foreigner",κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 1981 και αποτέλεσε το μεγαλύτερο hit της γκρούπ όπως το "Urgent", "Waiting For A Girl Like You", και το "Break It Up".

Duran Duran

Duran Duran